Zold_program - Zöld játékok

Vendég vagy a természetben - viselkedj!

Öko-játszópark
környezettudatos
élményprogram
ZÖLD JÁTSZÓPARK
HUNGARY
2009.
KAPCSOLAT:
0670 415 1338
Ö
O
K
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Állítsa össze programelemeinkből rendezvényét:Öko játszópark
mobil ökojátszóparkunk 20-25 db környezettudatos játékot tartalmaz. Játékaink nagyon látványosak, kreatívak és szórakoztatóak és mindamellet képességfejlesztőek, modellezik a környezetvédelem, az energiatakarékosság, a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás eszközeit, folyamatait.
Öko akadálypálya
egy olyan akadálypályát alakítunk ki, ahol az ügyesség, gyorsaság, mellett fontos szerep jut az eddig megszerzett környezettudatos ismeretanyagoknak is. Az akadálypálya sorversenyszerűen, de időméréssel egyénileg is teljesítő.
Öko totó
mennyit tudsz a környezetvédelemről, a megújuló energiáról és a fenntartható fejlődésről? Teszteld tudásod!
A totót helyesen kitöltő játékosainknak oklevelet/ajándékot kapnak! A kérdések a korosztályoknak megfelő szinten alakítjuk ki.

Öko mozi

Ismeretterjesztő, filmvetítés és beszélgetés. A legnépszerűbb, legérdekesebb ismeretterjesztő filmeket vetítjük le az adott témában, majd szakember segítségével megbeszéljük a látottakat.Környezetvédelmi előadások
Környezetvédelmi programjainkat, előadásainkat, tevékenységeinket ajánljuk cégek, nonprofit szervezetek,
állami intézmények, önkormányzatok, oktató-nevelő intézmények, iskolák számára!                                                                                                                                                                                                                                          Öko kreatív

Újrahasznosítható anyagokból, egy kis fantázia és kreativítás segítségével, ötletes dolgokat készítünk el kézműveseink, animátoraink vezetésével. A program megvalósulhat egy erre a célra kialakított sátorban is, illetve asztalokon.


                                                                                                    

Öko kvíz
öko kvíz nyereményekkel! Játékos kvít feladatok a környezetvédelem, az energiatakarékosság, a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás témaköréből. Rendezvényekre igény esetén kvíz-standdal is kitelepülünk.
Sreet Art foglalkozások
Lehetőséget biztosítunk egy óriás kép megfestésére, ehhez művészeink biztosítanak segítséget.
Asztfalt rajzversenyeket szervezünk, bemutatóval.
Különféle street atr foglalkozások, közönségfal biztosításával.
Láványos- érdekes - művészi!Az igazi természetvédő az, aki tudja, hogy a világot nem a szüleinktől örököltük, hanem gyermekeinktől kölcsönözzük.
Minden jog fenntartva!
2009.
Cegléd
Szép u. 60.
Magyarország
RENDELES@OKOJATSZOTER.HU / 0670 415 1338
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz